Křest knihy 2. 12. 2016

Lovci pokladů ukrytých ve slovech, 

konečně jsou k dispozici i pro vás exkluzivní fotografie ze křtu knihy „Až vyhasne svět”, který se uskutečnil 2. prosince 2016 v kavárně Pokec v Jablonci nad Nisou.

Kdo se zúčastnil, zajisté může potvrdit, že akce měla daleko do vyhasnutí světa. Ač venku již bylo temno a mráz, atmosféra byla vřelá a projasněná upřímnou láskou k poezii a dobré zábavě.

Děkuji všem svým spolupracovníkům, bez nichž by se akce nikdy tak nebyla povedla, jmenovitě za realizační tým: Pavel Jakubec – oficiální kmotr knihy a autor břitkých historek ze Čtveřína a nezapomenutelného historického příspěvku o významu data 2. prosince pro svět; Lukyn Suchý – svěží a vtipné moderování a zajištění hladkého průběhu; Jan Ostrov – syté a jemné tóny jeho kytary podladily celou akci hřejivou magií; Josef Pour – vyhotovil profi video záznam celé akce (bohužel zatím v útrobách jeho studia); Veronika Kopecká – nafotila skvělé fotografie níže. 

Za tým podpůrný jmenuji: Dana Majznerová – démonické líčení a peprné průpovídky; Míša – asistentka při samotném křtu; Olinka Hrušková – asistentka při prodeji knih a vytváření zákulisní pohody.

A samozřejmě opravdu ze srdce děkuji vám všem, kteří jste se přišli podívat (podle mých propočtů vás bylo bezmála 60), neboť jen díky vaší podpoře se celá akce takto skvěle vydařila!

Nyní si můžete připomenout, jaké to vlastně bylo.

 

P.S. Jak jste si možná všimli, z akce byl pořízen profesionální videozáznam. Ten je v současnosti stříhán a upravován, jen chvilku strpení, kdo si počká, ten se dočká… 😉